Mai mult decat imobiliare!

Afaceri ilegale cu locuinţe sociale

În urma unor verificări dispuse de conducerea Primăriei Sectorului 4 s-au constatat că foarte multe dintre persoanele care locuiau în spaţii sociale puse la dispoziţie de stat subînchiriau locuinţele ilegal.

16197-blocuri-bucuresti-fane-_157_.jpgÎn acest moment, în cele două imobile, foste cămine ale IMGB, renovate şi amenajate de Primăria Sectorului 4 în anul 2008, locuiesc 472 de bucureşteni, 260 fiind evacuaţi din case naţionalizate şi 212 persoane a căror situaţie a fost încadrată drept caz social, potrivit legii.

Astfel, echipe de inspectori ai Serviciului Spaţiu Locativ, însoţiţi de reprezentanţi ai Direcţiei Administrative şi de efective ale Poliţiei Locale Sector 4 s-au deplasat în respectiva locaţie, pentru a verifica situaţia locativă a unor beneficiari de locuinţă socială.

Referitor la aceştia, la sediul Instituţiei au fost primite sesizări din partea cetăţenilor, prin care se semnala faptul că s-a trecut la subînchirierea unităţilor locative, lucru ce contravine legislaţiei în vigoare.

Pentru încălcarea prevederilor legale, reprezentanţii primăriei vor rezilia contractele de închiriere şi vor retrage repartiţiile.



Sectiune sustinuta de : Ziarul National,
Cele mai citite
ZONE IMOBILIARE
 
 
 
 
 
 

Apartamente Berceni

Apartamente Oltenitei

Apartamente Titan

Apartamente sector 4, Berceni

Apartamente noi de vanzare

Instalatori Pitesti

Reparatii masini de spalat vase Bucuresti

Reparatii masini de spalat rufe Bucuresti

Reparatii aer conditionat LG Bucuresti

Reparatii aer conditionat Bucuresti - Ilfov