Mai mult decat imobiliare!
Zona:

Eroilor

Localizare

Zona Eroilor face parte din cartierul Cotroceni şi este situată aproape de centrul Capitalei. Numele provine de la staţia de metrou Eroilor. Această zonă este delimitată de Splaiul Independenţei, Şoseaua Panduri, Piaţa Operei şi  strada Prof. Dr. Rainer.

Istoric

Staţia de metrou Eroilor a fost inaugurată în urmă cu aproape 30 de ani, în noiembrie 1979, pe traseul primei linii de metrou din Bucureşti.

În zona Eroilor se află o mulţime de clădiri foarte importante, precum Opera Română, Opera Business Center, Facultatea de Drept, Universitatea de Medicină „Carol Davila", Spitalul Universitar, Facultatea de Medicină Veterinară, Academia Militară sau Biserica Elefterie.  În apropiere se află şi Clubul Preoteasa.

Administraţie şi economie

La Eroilor sunt puţine locuinţe. Există doar câteva vile impunătoare, situate vizavi de Universitatea de Medicină „Carol Davila", şi două-trei blocuri cu patru etaje. Zona este una liniştită, cu multă verdeaţă.

Locuitorii de la Eroilor beneficiază de toate utilităţile necesare: apă, canalizare, gaze, electricitate, telefon, internet.

Zona este alcătuită din clădiri importante, parcul Eroilor şi parcul Operei. De asemenea, aici se află câteva baruri şi restaurante.

Zona este celebră pentru florăresele şi chioşcurile lor moderne, cu termopan, amplasate în staţia de autobuz, unde găseşti ce flori vrei, la orice oră din zi şi din noapte.

Locul clădirii care trebuia să devină Casa Radio, dar care a stat în paragină până anul trecut, va fi luat în curând de spaţii comerciale, birouri, un hotel de cinci stele şi câteva blocuri de locuinţe cu 300 de apartamente. Este vorba despre proiectul Dâmboviţa Center, dezvoltat de investitori israelieni.

De la Eroilor poţi călători cam în orice direcţie a Bucureştiului atât cu metroul, cât şi cu autobuzele şi troleibuzele RATB.

  Mai ai completari ?
Trimite-ne definitia ta:


Numele tau:
Email-ul tau:
Telefon:
Cele mai citite
ZONE IMOBILIARE
 
 
 
 
 
 

Apartamente Berceni

Apartamente Oltenitei

Apartamente Titan

Apartamente sector 4, Berceni

Apartamente noi de vanzare

Instalatori Pitesti

Reparatii masini de spalat vase Bucuresti

Reparatii masini de spalat rufe Bucuresti

Reparatii aer conditionat LG Bucuresti

Reparatii aer conditionat Bucuresti - Ilfov