Mai mult decat imobiliare!

ANALIZA - OFERTE CASE SI VILE

2008, ultimele trei luni -  BUCUREŞTI ŞI LOCALITĂŢILE LIMITROFE

Popesti Leordeni
EVOLUŢIE
: NUMĂRUL CEL MAI MARE DE CASE SCOASE LA VÂNZARE SE AFLĂ ÎN POPEŞTI-LEORDENI, PIPERA ŞI BUCUREŞTII- NOI

SONDAJ DE OPINIE: 42% dintre cei chestionaţi cred că preţurile locuinţelor vor scădea mai mult de 30%, până în primăvară


În baza noastră de date  IMOPEDIA.ro, în ultimele trei luni, cele mai multe oferte de case şi vile au intrat din localităţile Popeşti Leordeni (676 anunţuri), Pipera (608 anunţuri) şi zonele Bucureştii-Noi (358 anunţuri), Băneasa (301 anunţuri) şi 1 Mai (286 anunţuri) din Bucureşti.

În localitatea limitrofă Popeşti-Leordeni, sunt înregistrate de cinci-şase ori mai multe anunţuri decât în cartiere mari din Bucureşti, precum Militari sau Colentina.

Pe de altă parte, localităţile şi zonele cu cele mai puţine case de vânzare sunt Muncii, Basarabia şi Obor.

Preţurile caselor din Popeşti-Leordeni, variază între în funcţie de vechimea construcţiei, mărimea terenului aferent şi a suprafeţei construite şi finisaje, de la un preţ minimum de 94.500 euro şi 1.800.000 euro. Cele mai multe oferte se situează la un nivel mediu al preţului de circa 200.000 euro.

În Pipera, majoritatea ofertelor de locuinţe individuale se situează la un preţ mediu de 496.300 euro, cea mai scumpă vilă fiind scoasă la vânzare la 3.800.000 euro.

Cartierul Bucureştii-Noi deţine recordul de anunţuri publicate în ultimele trei luni, fiind active 358 de oferte, de peste trei ori mai multe decât în alte cartiere precum Vatra Luminoasă, Prelungirea Ghencea sau Pantelimon.  

Preturi Case/Vile

Majoritatea caselor scoase la vânzare în Bucureştii-Noi sunt construite de curând şi au preţuri medii de 435.000 euro. Cel mai mare preţ înregistrat în zonă este d 1.980.000 euro.

Sondaj IMOPEDIAConform unui sondaj propriu de opinie, cei mai mulţi (45%) vizitatori ai site-ului nostru, care au răspuns la întrebarea „Cu cât credeţi că vor mai scădea preţurile apartamentelor până in primăvară?", estimează că preţurile caselor din România vor scădea mai mult de 30%.

Pe locul doi, cu un procent de 21% sunt vizitatorii care estimează că preţurile nu vor scădea, ci vor creşte iar pe locul trei şi patru cei care cred că preţurile apartamentelor vor scădea cu 10%-20%.

Majoritatea covârşitoare a respondenţilor (79%) cred că preţurile vor scădea în continuare.

Sondajul a avut loc în perioada 10-20 Nov şi la el au răspuns 962 de vizitatori unici ai www.imopedia.ro.


Sectiune sustinuta de : Maria Seder Neda, IMOPEDIA.ro,
Cele mai citite
ZONE IMOBILIARE
 
 
 
 
 
 

Apartamente Berceni

Apartamente Oltenitei

Apartamente Titan

Apartamente sector 4, Berceni

Apartamente noi de vanzare

Instalatori Pitesti

Reparatii masini de spalat vase Bucuresti

Reparatii masini de spalat rufe Bucuresti

Reparatii aer conditionat LG Bucuresti

Reparatii aer conditionat Bucuresti - Ilfov