Mai mult decat imobiliare!

Deprecierea leului îi obligă pe cei cu chirii în euro să plătească mai mult

Deprecierea leului în faţa monedei europene îi afectează puternic pe cei care locuiesc cu chirie. În numai o jumătate de an, suma pe care o plătesc lunar a crescut cu aproape 20 de procente.

Deprecierea leului îi obligă pe cei cu chirii în euro să plătească mai multPentru o garsonieră închiriată cu 350 de euro pe lună, chiriaşii plăteau în vară puţin peste 1.200 de lei. Acum scot din buzunar cu 260 de lei mai mult. Cei care închiriază un apartament cu 3 camere au de achitat în medie 550 de euro lunar.

Dacă în urmă cu 6 luni asta însemna 1.950 de lei, acum suma se apropie de 2.400 de lei. În cazul apartamentelor de lux, creşterea e şi mai mare. Pentru o chirie medie de 1.300 de euro, se plăteşte acum cu 1.000 de lei mai mult decât în vara anului trecut.

Pentru a nu avea parte de surprize, specialiştii îi sfătuiesc pe chiriaşi să încheie contracte în moneda naţională sau la un curs euro prestabilit. Cei care au încheiat deja un contract in euro, ar putea cere o renegociere a sumelor plătite.



Sectiune sustinuta de : Realitatea.net,
Galerii Foto Depreciere..
Cele mai citite
ZONE IMOBILIARE
 
 
 
 
 
 

Apartamente Berceni

Apartamente Oltenitei

Apartamente Titan

Apartamente sector 4, Berceni

Apartamente noi de vanzare

Instalatori Pitesti

Reparatii masini de spalat vase Bucuresti

Reparatii masini de spalat rufe Bucuresti

Reparatii aer conditionat LG Bucuresti

Reparatii aer conditionat Bucuresti - Ilfov