Mai mult decat imobiliare!

Pregătiţi-vă să vindeţi

Când vă pregătiţi să vă vindeţi casa, cel mai bun lucru pe care puteţi să-l faceţi este să priviţi casa ca pe o marfă. Încercaţi să vă rupeţi emoţional de casă şi să o priviţi prin ochii cumpărătorului. Decideţi-vă dacă vreţi să lucraţi cu un agent imobiliar ca să se ocupe de vânzare, după care faceţi tot posibilul pentru a face casa să arate cât mai bine.Pregătiţi-vă de vânzare făcând următoarele:

Obţineţi o inspecţie a unui inginer constructor înainte de vânzare

O inspecţie înainte de vânzare vă poate scuti de surprize costisitoare din partea inginerului cumpărătorului. Inspecţiile presupun nişte costuri, dar dacă inspecţia dezvăluie, să zicem, stricăciuni majore provocate de apă sau cutremure, sau nevoia de un acoperiş nou, s-ar putea ca aceasta să influenţeze decizia dvs. de a vinde, precum şi preţul vânzării. Nu apelaţi decât la personal calificat.

Dezvăluiţi viciile proprietăţii.

Legea cere vânzătorilor să dezvăluie orice probleme care ar putea influenţa decizia cumpărătorului de a cumpără acea casă şi mai ales legea apăra cumpărătorul de viciile ascuse. Asiguraţi-vă că aţi înţeles ce trebuie să dezvăluiţi şi hotărâţi-va dacă optaţi pentru reparaţii sau lăsaţi din preţ.

Faceţi reparaţiile necesare

Nu este acum momentul pentru reparaţii majore. Este mai înţelept să faceţi numai reparaţiile absolut necesare (precum înlocuirea ferestrelor sparte sau a treptelor şubrede din faţa casei) şi îmbunătăţiri de aspect (precum zugravitul şi plantarea florilor) care vor contribui la reuşita vânzării casei dvs.

Depersonalizati decorul

Ca să vindeţi rapid şi profitabil va trebui să faceţi câteva schimbări deoarece excentricităţile care dvs. vă plac, s-ar putea să nu fie pe gustul cumpărătorului. Gândiţi-vă la înlocuirea mochetei demodate, a zugrăvelii în culori ţipătoare, cu alte cuvinte lustruiţi imaginea casei. Ascundeţi priviririi obiectele personale (cum ar fi fotografiile de familie). Dacă aveţi câine închideţi-l undeva pe timpul cât primiţi potenţiali clienţi.
Cele mai citite
ZONE IMOBILIARE
 
 
 
 
 
 

Apartamente Berceni

Apartamente Oltenitei

Apartamente Titan

Apartamente sector 4, Berceni

Apartamente noi de vanzare

Instalatori Pitesti

Reparatii masini de spalat vase Bucuresti

Reparatii masini de spalat rufe Bucuresti

Reparatii aer conditionat LG Bucuresti

Reparatii aer conditionat Bucuresti - Ilfov