Mai mult decat imobiliare!

Stabiliţi un preţ

Valoarea casei dvs. este până la urmă reprezentată de ceea ce cumpărătorul este gata să vă ofere în orice moment. Preţul dvs. final poate depinde de mulţi factori: dacă vrei să vindeţi repede sau vă aflaţi pe piaţa cumpărărilor, puteţi decide să cereţi un preţ mai mic decât cel al pieţei. Pe de altă parte, dacă vă aflaţi pe piaţă vânzărilor unde există multe oferte comune, s-ar putea să vreţi să stabiliţi un preţ mai mare decât cel al pieţei.
 
Pentru a vă hotărî asupra preţului:
 
Întrebaţi un agent
 
Dacă aveţi de gând să colaboraţi cu un agent de vânzări, intervievaţi câţiva până vă decideţi pe care să-l alegeţi. Un agent bun vă va face o estimare onestă a valorii casei. Când aţi decis care este agentul şi planul de vânzare pe care îl adoptaţi , gândiţi-vă la piaţa existentă şi la valorile vanzabile ale casei dvs.
 
Aflaţi cum se citeşte o analiză de piaţă comparativă
 
O analiză de piaţă comparativă ar trebui să ţină cont de reparaţii, îmbunătăţiri şi costuri anuale (precum impozitul pe proprietate) ale casei dvs, pe lângă dimensiunile, caracteristicile şi facilităţile ei. Căutaţi o analiză a caselor similare vândute recent în vecinătate şi o listă cu casele similare de vânzare în prezent.
 
Faceţi o evaluare
 
Dacă vreţi o confirmare a preţului la care v-aţi gândit, faceţi o evaluare ante-vânzare. Evaluatorii se folosesc de informaţiile legate de vânzările comparabile, pe lîngă alte informaţii, pentru a determină preţul.
Cele mai citite
ZONE IMOBILIARE
 
 
 
 
 
 

Apartamente Berceni

Apartamente Oltenitei

Apartamente Titan

Apartamente sector 4, Berceni

Apartamente noi de vanzare

Instalatori Pitesti

Reparatii masini de spalat vase Bucuresti

Reparatii masini de spalat rufe Bucuresti

Reparatii aer conditionat LG Bucuresti

Reparatii aer conditionat Bucuresti - Ilfov