Mai mult decat imobiliare!

STRATEGIE „angrosist de case”: Benevo vinde, închiriază, dar şi cumpără

Cel mai mare revânzător de case şi-a extins activitatea, pentru a trece mai uşor peste criză şi intenţionează să mai achiziţioneze şi alte locuinţe în marile ansambluri rezidenţiale.

STRATEGIE „angrosist de case”: Benevo vinde, închiriază, dar şi cumpărăCompania Benevo are un portofoliu de circa 900 de apartamente, din care a vândut 10, în patru luni de activitate şi a închiriat alte opt. „Suntem chiar în discuţii avansate cu unii dezvoltatori. În acest moment analizăm cele mai bune oferte din piaţă şi vom alege proiecte care răspund unor standarde înalte de calitate, de la dezvoltatori importanţi care vor putea oferi garanţia că vor finaliza proiectele la termen", afirmă Daniela Iosif, reprezentantul companiei.

Potrivit acesteia, preţurile Benevo sunt aceleaşi cu ale dezvoltatorilor pentru apartamente comparabile. „Facem constant confirmarea şi reactualizarea preţurilor cu dezvoltatorii. Dacă vorbim despre apartamente cu suprafeţe diferite, în clădiri diferite, eventual cu termene de livrare diferite atunci pot exista diferenţe", afirmă Iosif.

Preţurile locuinţelor au crescut în timp, iar compania a beneficiat de discount la cumpărare, ceea ce înseamnă că poate vinde acum cu profit, la aceleaşi preţuri ca şi dezvoltatorii. Diferenţe ar putea apărea însă în cadrul aceluiaşi complex atunci când sunt alte stadii de execuţie ale apartamentelor, etaj sau poziţionare.

N-au achitat toate apartamentele

De la începutul acestui an, compania şi-a întregit activitatea cu servicii de închiriere pe termen lung - contracte pe minim un an, cu posibilitatea de prelungire până la trei ani, garanţia unei chirii fixe, servicii de intervenţie rapidă în caz de defecţiuni, plata facturilor la utilităţi, discounturi de la partenerii, dar şi opţiunea de a le cumpăra oricând în rate.

Benevo practică şi închirierea în regim hotelier, asigurând servicii de intervenţie rapidă în caz de defecţiuni, curăţenie, catering, reduceri la servicii şi administrarea proprietăţilor şi facilităţilor.

În portofoliul companiei sunt în jur de 900 de apartamente, o parte achitate integral dezvoltatorilor, în timp ce pentru altele a fost achitat doar avansul, în funcţie de stadiul de execuţie a proiectului.

 


Sectiune sustinuta de : Anca Alexandru, IMOPEDIA.ro,
Pe aceeasi tema
Galerii Foto STRATEGIE ..
Cele mai citite
ZONE IMOBILIARE
 
 
 
 
 
 

Apartamente Berceni

Apartamente Oltenitei

Apartamente Titan

Apartamente sector 4, Berceni

Apartamente noi de vanzare

Instalatori Pitesti

Reparatii masini de spalat vase Bucuresti

Reparatii masini de spalat rufe Bucuresti

Reparatii aer conditionat LG Bucuresti

Reparatii aer conditionat Bucuresti - Ilfov