Mai mult decat imobiliare!

Dezvoltatorii au redus prețurile cu aproape 50%

Constructorii de locuințe s-au prezentat la Târgul Național de Imobiliare cu prețuri reduse, dar care asigură "un profit decent, de 20%", după cum spune unul dintre dezvoltatori.

Dezvoltatorii au redus prețurile cu aproape 50%Cele mai mari discounturi ajung la aproape 50%, se laudă un vânzător de apartamente noi.

„Am ajuns de la 2.400 de euro metrul pătrat la 1.250", a explicat Shanky Mawla, directorul de la Stein Construct, firma care ridică pe Splaiul Independenței complexul imobiliar Saphir.

Măsura era necesară întrucât, din august 2008 până în prezent nu s-a vândut nici un apartament.

Din prețuri au tăiat și cei de la Romfelt Plaza: cei care plătesc integral apartamentele au discount de 12.000 de euro pentru garsoniere (ce costă 73.000 euro) și 17.000 de euro pentru apartamente de două camere- preț inițial 105.000 de euro. Oferta e valabilă pentru 20 de locuințe.

Cea mai accesibilă ofertă bucureşteană de la târg este avansată de compania RedHouse: 54.000 de euro pentru un apartament cu două camere și 34.000 de euro o garsonieră. Este drept că pentru banii aștia nici suprafața oferită nu este prea mare: 47 de metri pătrați apartamentele și 27 de metri pătrați garsonierele. Cine achită un avans de 60%, restul banilor poate fi plătit în rate în 3-4 ani. Lucrările de construcție a celor 14 apartamente din acest ansamblu situat în Prelungirea Ghencea vor începe în aproximativ o lună de zile și vor fi finalizate în martie 2010.

Pentru cei care își doresc o locuință sezonieră, compania Triumf Construct oferă posibilitatea de a închiria un apartament în sistem time-sharing. Astfel, achitând în 2-3 rate 10.500 de euro, poți deveni timp de opt zile pe an, pe o perioadă de 10 ani, pentru 10.500 de euro plus TVA. „În contract este stipulată clar perioada de care beneficiază clientul. Dacă nu poate veni, ne anunță și noi încercăm să i-l închiriem contra unui comision de 2% și îi dâm lui banii", a precizat Leonard Buianu, director Triumf Construct.

Urmăriţi aici un interviu în exclusivitate pentru Imopedia.ro, în care Leonard Buianu explică în ce constă acest sistem.

Tot într-un material video puteţi afla opinia lui Vlad Vlăsceanu, organizator al TIMON, privind evoluţia târgului, a numărului de expozanţi şi a ofertelor, în comparaţie cu ediţiile anterioare.

 


Sectiune sustinuta de : Cristina Sbîrn, IMOPEDIA.ro,
Taguri: promotii, discount, timon
Cele mai citite
ZONE IMOBILIARE
 
 
 
 
 
 

Apartamente Berceni

Apartamente Oltenitei

Apartamente Titan

Apartamente sector 4, Berceni

Apartamente noi de vanzare

Instalatori Pitesti

Reparatii masini de spalat vase Bucuresti

Reparatii masini de spalat rufe Bucuresti

Reparatii aer conditionat LG Bucuresti

Reparatii aer conditionat Bucuresti - Ilfov