Mai mult decat imobiliare!

Pregatiţi-vă să cumpăraţi / închiriaţi

Pregatiti-va pentru suisuri si coborisuri.Veti constata ca proprietatile nu se ridica intotdeauna la nivelul anuntului, dar, pe de alta parte, s-ar putea sa dati peste una cu adevarat fermecatoare, fara ca anuntul sa va fi dat prea multe detalii despre ea.

Daca lucrati cu un agent imobiliar...

Daca lucrati cu un agent, asigurati-va ca acestia va stiu prioritatile. Parcurgeti lista de verificare pentru a le identifica, si dati-i agentului o copie.

Daca va cautati singur...,

Daca va cautati singur puteti consulta anunturile on line, ziarele locale, revistele imobiliare si listele de oferte afisate de agentiile imobiliare.

Luati lista cu intrebarile de pus la vizionarea unei case

Colectati toate informatiile de care aveti nevoie pentru a face comparatii mai tirziu. O frumoasa casa in stil Brancovenesc poate fi favorita pana in momentul cand va recititi insemnarile si descoperiti ca are nevoie de interventii serioase la structura de rezistenta .Cand gasiti o casa care va intereseaza, cercetatii vecinatatea.

Utilizati www.imopedia.ro pentru a afla mai multe despre zona. Vizitati singur zona in diferite momente ale zilei, si angajati discutii cu vecinii si comerciantii din zona pentru a va face o imagine despre cum este sa locuiesti acolo. Daca ati verificat totul inseamna ca sunteti aproape pregatit sa faceti o oferta.

Cele mai citite
ZONE IMOBILIARE
 
 
 
 
 
 

Apartamente Berceni

Apartamente Oltenitei

Apartamente Titan

Apartamente sector 4, Berceni

Apartamente noi de vanzare

Instalatori Pitesti

Reparatii masini de spalat vase Bucuresti

Reparatii masini de spalat rufe Bucuresti

Reparatii aer conditionat LG Bucuresti

Reparatii aer conditionat Bucuresti - Ilfov