Mai mult decat imobiliare!

Decideţi-vă să vindeţi

Când decideţi să vă vindeţi casă, vă este de ajutor să cunoaşteţi dacă vă regăsiţi pe piaţă vânzărilor, cu oferte foarte multe, lentă şi cu preţuri în scădere, sau pe piaţă cumpărărilor, speculativă, cu o mulţime de oferte. Este de asemenea important să ştiţi ce fel de case se vând cel mai bine în zonă în care locuiţi. Dacă nu va grăbiţi să vindeţi, testaţi-va decizia analizând următorii factori:

Impactul financiar

Te costă mii de Euro să vinzi o casă şi să te muţi - adeseori în jur de 8-10% din preţul de vânzare al casei, în momentul în care socoteşti comisionul agentului imobiliar, taxele finale costurile cumpărării şi ale mutării. Cu cât valoarea unei case este mai mică, cu atât impactul financiar este mai mare. Se merită să va faceţi socotelile înainte de a vinde.

Timpul

Gândiţi-vă la durata vânzării în relaţie cu piaţa şi valoarea casei. O piaţă lentă poate afecta negativ vânzarea casei şi dacă valoarea casei este mică, s-ar putea să constataţi ca aţi ieşit în pierdere.Tot atît de adevărat este însă şi faptul că dacă vindeţi pentru a putea cumpără altceva, vânzând ieftin cumpăraţi ieftin.Atenţie în schimb la timpul necesar pentru a putea cumpără din momentul în care vindeţi Cu cât valoare casei este mai mare, cu atît sunteţi mai pregătit să suportaţi costurile vânzării.

Impozitele

Va trebui să plătiţi impozitul pe clădiri pentru perioadă în care aţi locuit .

De la 1 iunie 2005, proprietarii care îşi înstrăinează casele sau terenurile în mai puţin de trei ani de la data dobândirii plătesc impozit . a Codului fiscal, care a suferit multe modificări ultimele luni, diferenţele obţinute de o din revanzarea unei proprietăţi imobiliare impozitate cu 10%, dar se numai atunci când tranzacţia se produce de trei ani de achiziţionare.

Asiguraţi-va ca sunteţi conştienti de ce va asteapta.
Cele mai citite
ZONE IMOBILIARE
 
 
 
 
 
 

Apartamente Berceni

Apartamente Oltenitei

Apartamente Titan

Apartamente sector 4, Berceni

Apartamente noi de vanzare

Instalatori Pitesti

Reparatii masini de spalat vase Bucuresti

Reparatii masini de spalat rufe Bucuresti

Reparatii aer conditionat LG Bucuresti

Reparatii aer conditionat Bucuresti - Ilfov