Mai mult decat imobiliare!

Primii locatari se mută în complexul Răsărit de Soare

Proiectul a fost început în februarie 2008 şi a fost finalizat în această toamnă.

Până în prezent, au fost contractate aproximativ 75% din cele 988 de apartamente. Dacă nu vor vinde restul apartamentelor în următoarele şase luni, investitorii le vor scoate la închiriere.

Preţurile variază în funcţie de poziţionarea apartamentului şi model după cum urmează: pentru garsoniere preţul începe de la 39.000 de euro+TVA de 5%,  un apartament cu două camere de la 65.000 de euro+TVA, un apartament cu trei camere de la 80.000 euro +TVA şi un apartament cu patru camere de la 98.000+TVA de euro.

Managerii firmei susţin că zilnic sunt semnate contracte prin programul Prima Casa şi speră ca în maximum şase luni de zile vor termina de contractat şi restul apartamentelor. În cazul în care acestea nu se vor vinde, sunt dispuşi să ofere şi spre închiriere.

Răsărit de Soare este poziţionat in imediata apropiere a hypermarketului Auchan, din Titan şi constă în 11 tronsoane de blocuri cu garsoniere, apartamente de două, trei sau patru camere şi 1.124 de locuri de parcare în subteran şi la suprafaţă.

Material Publicitar

 


Sectiune sustinuta de : Valentina Nicolae, IMOPEDIA.ro,
Galerii Foto Primii loc..
Cele mai citite
ZONE IMOBILIARE
 
 
 
 
 
 

Apartamente Berceni

Apartamente Oltenitei

Apartamente Titan

Apartamente sector 4, Berceni

Apartamente noi de vanzare

Instalatori Pitesti

Reparatii masini de spalat vase Bucuresti

Reparatii masini de spalat rufe Bucuresti

Reparatii aer conditionat LG Bucuresti

Reparatii aer conditionat Bucuresti - Ilfov