Mai mult decat imobiliare!

CBRE|EURISKO ADUCE NORDSEE IN AMERICA HOUSE

Aceasta va fi primul restaurant stradal in Bucuresti al lantului

http://www.bilderbuch-koeln.de/img/f5/3c/7844.978x1304xin.jpegNORDSEE, cel mai mare lant de restaurante din Europa specializat in comercializarea de preparate din peste si fructe de mare, va deschide pana la sfarsitul acestui an primul sau restaurant stradal in Bucuresti.

Restaurantul operat de catre Darcom Sea Food, detinatoarea masterfrancizei Nordsee va ocupa o suprafata de 300 mp la parterul cladirii de birouri America House din Piata Victoriei. Serviciile de consultanta imobiliara au fost oferite de catre CBRE | EURISKO.

„Este primul restaurant stradal NORDSEE in Bucuresti si al patrulea dupa cele din centrele comerciale Baneasa Shopping City (2) si AFI Cotroceni Park. Pentru restaurantul din America House, valoarea investitiei se ridica la cca 600,000 EUR," a declarat Cristian Farmache, actionar al companiei Darcom Sea Food

 „In aceasta perioada se diferentiaza comerciantii puternici, care au o retea echilibrata, o expunere corecta si produse adaptate puterii de cumparare a clientilor din aria de cuprindere.

Pe segmentul retail stradal, inca din lunile mai, iunie se inregistreaza o revigorare a activitatii, in special din partea restaurantelor si cafenelelor," a declarat Mihaela Mihalache, Senior Broker Retail Department CB Richard Ellis | Eurisko.

NORDSEE are mai mult de 100 de ani de experienta si detine la nivel international peste 400 de restaurante in Germania, Austria, Elvetia, Cehia, Ungaria, Bulgaria, Turcia. Toate restaurantele NORDSEE din Germania si Austria sunt operate de proprietar, in timp ce in celelalte tari sunt operate in sistem de franciza.



Sectiune sustinuta de : CBRE Eurisko,
Galerii Foto CBRE|EURIS..
Cele mai citite
ZONE IMOBILIARE
 
 
 
 
 
 

Apartamente Berceni

Apartamente Oltenitei

Apartamente Titan

Apartamente sector 4, Berceni

Apartamente noi de vanzare

Instalatori Pitesti

Reparatii masini de spalat vase Bucuresti

Reparatii masini de spalat rufe Bucuresti

Reparatii aer conditionat LG Bucuresti

Reparatii aer conditionat Bucuresti - Ilfov