Mai mult decat imobiliare!
Termen Financiar:

Bear Market

Bear market, este o perioadă pe parcursul căreia bursele de valori inregistrează scăderi accentuate ale preturilor instrumentelor financiare, in timp ce încrederea investitorilor se afla la cote minime. In această perioadă, multi dintre acestia aleg sa-si vandă actiunile pe care le au in portofoliu de teama unor scăderi suplimentare, alimentand astfel un cerc vicios al scăderilor generalizate.Deși cifrele variază, o perioadă de declin cu scaderi mai mari de 20% față de un maxim, la indici precum Dow Jones Industrial Average (DJIA) sau Standard & Poor's 500 Index (S & P 500), pe o perioada de cel putin doua luni, indică intrarea pe o piață de tip bear market. 
Aceste perioade apar de obicei atunci când încrederea investitorilor începe să scadă după o perioadă cand s-au inregistrat cresteri sustinute ale pretului acțiunilor.

Pe măsură ce investitorii devin mai pesimiști cu privire la starea pieței, ei tind să-și lichideze investițiile pentru a evita pierderile pe care le anticipează din scăderea prețurilor acțiunilor. Acest comportament poate provoca panică pe scară largă, iar atunci când se întâmplă, prețurile acțiunilor vor scădea. Când se întâmplă acest lucru, activitatea de tranzacționare tinde să se reducă, la fel și randamentul dividendelor.
La un moment dat în timpul unei perioade de tip bear market, investitorii vor încerca de obicei să valorifice prețurile scăzute ale acțiunilor prin reinvestirea pe piață. Pe măsură ce crește activitatea de tranzacționare și încrederea investitorilor revine, o piață de tip bear market poate în cele din urmă să se transforme într-o piață de tip bull market.

Esti interesat de un instalator in Pitesti, Arges? Contacteaza echipa InstalatoriPitesti.ro pentru servicii de calitate la cele mai bune preturi

Sectiune sustinuta de : CONSO
  Mai ai completari ?
Trimite-ne definitia ta:


Numele tau:
Email-ul tau:
Telefon:
Cele mai citite
ZONE IMOBILIARE
 
 
 
 
 
 

Apartamente Berceni

Apartamente Oltenitei

Apartamente Titan

Apartamente sector 4, Berceni

Apartamente noi de vanzare

Instalatori Pitesti

Reparatii masini de spalat vase Bucuresti

Reparatii masini de spalat rufe Bucuresti

Reparatii aer conditionat LG Bucuresti

Reparatii aer conditionat Bucuresti - Ilfov