Mai mult decat imobiliare!
Zona:

1 Decembrie


LOCALIZARE

Comuna 1 Decembrie, din judeţul Ilfov, este situată la sud de Bucureşti, la aproximativ 10 kilometri distanţă, pe Drumul European 70. Comuna 1 Decembrie se învecinează la nord cu Jilava, la est cu Vidra, la vest cu Dărăşti, iar la sud cu judeţul Giurgiu.

ISTORIC

Prima atestare documentară a comunei datează din anul 1595, însă nu se cunosc prea multe amănunte.

ADMINISTRAŢIE ŞI ECONOMIE

Comuna 1 Decembrie are suprafaţa totală de 1026 hectare, dintre care doar 231 sunt în intravilan. Populaţia, care abia depăşeşte 6200 de locuitori, are la dispoziţie o grădiniţă şi două şcoli

Din punct de vedere al infrastructurii, comuna 1 Decembrie stă destul de bine, faţă de alte comune. Aici există apă curentă, gaze naturale şi canalizare, iar infrastructura rutieră este acceptabilă.

O parte dintre locuitori se ocupă cu agricultura, cultura legumelor fiind de bază. Foarte mulţi însă aleg să muncească în Bucureşti şi fac naveta zilnic.

PROIECTE IMOBILIARE ÎN ZONĂ

Comuna 1 Decembrie a intrat în atenţia dezvoltatorilor imobiliar, datorită faptului că este relativ apropiată de Bucureşti. Mărturie stă ansamblul rezidenţial Green City, format din patru vile al căror preţ porneşte de la 135.000 de euro. Însă acesta pare să fie doar începutul căci preţul terenului din zonă este în creştere.

  Mai ai completari ?
Trimite-ne definitia ta:


Numele tau:
Email-ul tau:
Telefon:
Cele mai citite
ZONE IMOBILIARE
 
 
 
 
 
 

Apartamente Berceni

Apartamente Oltenitei

Apartamente Titan

Apartamente sector 4, Berceni

Apartamente noi de vanzare

Instalatori Pitesti

Reparatii masini de spalat vase Bucuresti

Reparatii masini de spalat rufe Bucuresti

Reparatii aer conditionat LG Bucuresti

Reparatii aer conditionat Bucuresti - Ilfov