Mai mult decat imobiliare!
Zona:

Clinceni

LOCALIZARE

Comuna Clinceni, din judeţul Ilfov, este situată la vest de Bucureşti, la 16 km distanţă, pe DN 6, şoseaua Bucureşti-Alexandria. Comuna se învecinează cu Bragadiru, Mihăileşti, Cornetu, Buturugeni şi Domneşti.

ADMINISTRAŢIE ŞI ECONOMIE

Comuna Clinceni este formată din trei sate: Olteni, Ordoreanu şi Clinceni, având suprafaţa totală de 2367 hectare, dintre care aproape 2175 sunt în intravilan. Populaţia, de 5000 de locuitori, are la dispoziţie trei grădiniţe şi patru şcoli.

Principalele activităţi economice ale zonei sunt industria alimentară, serviciile şi producţia.

Cele mai importante obiective turistice din comună sunt lacul şi pădurea Ordoreanu, dar şi aerodromul de lângă comună, unde au loc dese evenimente aviatice.

PROIECTE IMOBILIARE ÎN ZONĂ

Printre priorităţile autorităţilor locale se numără proiectele de canalizare, alimentare cu apă potabilă, reabilitarea drumurilor comunale şi modernizarea instituţiilor de învăţământ.

Datorită apropierii de Capitală, dar şi datorită aerodromului Clinceni, zona trece printr-un proces rapid de dezvoltare, care nu a fost trecut cu vederea de dezvoltatorii imobiliari. Cel mai bun exemplu în acest sens este proiectul English Village, situat la graniţa cu comuna Cornetu. Ansamblul cuprinde 110 vile al căror preţ porneşte de la 140.000 euro.

  Mai ai completari ?
Trimite-ne definitia ta:


Numele tau:
Email-ul tau:
Telefon:
Cele mai citite
ZONE IMOBILIARE
 
 
 
 
 
 

Apartamente Berceni

Apartamente Oltenitei

Apartamente Titan

Apartamente sector 4, Berceni

Apartamente noi de vanzare

Instalatori Pitesti

Reparatii masini de spalat vase Bucuresti

Reparatii masini de spalat rufe Bucuresti

Reparatii aer conditionat LG Bucuresti

Reparatii aer conditionat Bucuresti - Ilfov