Mai mult decat imobiliare!
Zona:

Ordoreanu

Localizare si Acces

Sat OrdoreanuSatul Ordoreanu face parte din comuna Clinceni si se afla la Vest de Bucuresti.

Este adapostit intr-un peisaj natural deosebit fiind situat la marginea padurii Ordoreanu si a raului Arges care se continua cu lacul Mihailesti la numai cateva sute de metri .

Accesul dinspre Bucuresti este foarte facil si se poate face atat pe soseaua Alexandriei - Bragadiru , cat si prin strada Prelungirea Ghencea-comuna Domnesti .

Drumurile pana in localitate si in interiorul ei sunt asfaltate si de o calitate ireprosabila .

Scurt Istoric

Vedere OrdoreanuIn anul 1986, ca urmare a inceperii lucrarilor la Canalul Dunare- Marea Neagra, satul Ordoreanu a fost stramutat pentru a face loc lacului de acumulare Mihailesti - Cornetu .

Dupa 1990 fostii proprietari au fost repusi in posesie pe vechea vatra a satului , dar foarte putini s-au reintors , restul preferand sa-si vanda proprietatile .

Agrement

Pentru petrecerea timpului liber nu exista zona cu posibilitati mai variate decat aici : cursuri si ore de zbor pentru iubitorii sporturilor aviatice; pescuit pe raul Arges si balta Buturugeni- Magura sau lacul Mihailesti ; vanatoare de vulpi , fazani etc. ,ori un gratar , o plimbare si o zi linistita la marginea padurii Ordoreanu .

Dezvoltarea Imobiliara 

Sos. Ordoreanu-ClinceniInca de acum cativa ani primaria comunei Clinceni a inceput un amplu program de sprijin al investitorilor imobiliari, trecand in primul rand majoritatea terenurilor din extravilan in intravilanul comunei .

Apoi, soseaua dinspre Clinceni spre Ordoreanu a fost asfaltata , de altfel si strazile din localitate ; au fost amenajate strazile spre tarlalele cu potentialul de dezvoltare cel mai apropiat si nu in ultimul rand au fost extinse retelele utilitare (apa , curent electric , gaze naturale) .

Toate aceste lucruri nu au ramas fara urmari , in 2008 fiind inaugurate lucrarile la primul cartier residential de amploare "Cartierul Englezesc", aflat la jumatatea distantei dintre Clinceni si Ordoreanu , urmand a se dezvolta 710 unitati locative .

Cea mai de interes zona insa , este cea dintre cele doua paduri ( tarlaua 58 ) zona cu un peisaj de basm si un potential imobiliar enorm .


Sectiune sustinuta de : General Service 2000,
Taguri: ilfov, zona, ordoreanu
  Mai ai completari ?
Trimite-ne definitia ta:


Numele tau:
Email-ul tau:
Telefon:
Galerii Foto Ordoreanu
vezi toate galeriile »  
Cele mai citite
ZONE IMOBILIARE
 
 
 
 
 
 

Apartamente Berceni

Apartamente Oltenitei

Apartamente Titan

Apartamente noi de vanzare