Mai mult decat imobiliare!
Zona:

Ordoreanu

Localizare si Acces

Sat OrdoreanuSatul Ordoreanu face parte din comuna Clinceni si se afla la Vest de Bucuresti.

Este adapostit intr-un peisaj natural deosebit fiind situat la marginea padurii Ordoreanu si a raului Arges care se continua cu lacul Mihailesti la numai cateva sute de metri .

Accesul dinspre Bucuresti este foarte facil si se poate face atat pe soseaua Alexandriei - Bragadiru , cat si prin strada Prelungirea Ghencea-comuna Domnesti .

Drumurile pana in localitate si in interiorul ei sunt asfaltate si de o calitate ireprosabila .

Scurt Istoric

Vedere OrdoreanuIn anul 1986, ca urmare a inceperii lucrarilor la Canalul Dunare- Marea Neagra, satul Ordoreanu a fost stramutat pentru a face loc lacului de acumulare Mihailesti - Cornetu .

Dupa 1990 fostii proprietari au fost repusi in posesie pe vechea vatra a satului , dar foarte putini s-au reintors , restul preferand sa-si vanda proprietatile .

Agrement

Pentru petrecerea timpului liber nu exista zona cu posibilitati mai variate decat aici : cursuri si ore de zbor pentru iubitorii sporturilor aviatice; pescuit pe raul Arges si balta Buturugeni- Magura sau lacul Mihailesti ; vanatoare de vulpi , fazani etc. ,ori un gratar , o plimbare si o zi linistita la marginea padurii Ordoreanu .

Dezvoltarea Imobiliara 

Sos. Ordoreanu-ClinceniInca de acum cativa ani primaria comunei Clinceni a inceput un amplu program de sprijin al investitorilor imobiliari, trecand in primul rand majoritatea terenurilor din extravilan in intravilanul comunei .

Apoi, soseaua dinspre Clinceni spre Ordoreanu a fost asfaltata , de altfel si strazile din localitate ; au fost amenajate strazile spre tarlalele cu potentialul de dezvoltare cel mai apropiat si nu in ultimul rand au fost extinse retelele utilitare (apa , curent electric , gaze naturale) .

Toate aceste lucruri nu au ramas fara urmari , in 2008 fiind inaugurate lucrarile la primul cartier residential de amploare "Cartierul Englezesc", aflat la jumatatea distantei dintre Clinceni si Ordoreanu , urmand a se dezvolta 710 unitati locative .

Cea mai de interes zona insa , este cea dintre cele doua paduri ( tarlaua 58 ) zona cu un peisaj de basm si un potential imobiliar enorm .


Sectiune sustinuta de : General Service 2000,
Taguri: ilfov, zona, ordoreanu
  Mai ai completari ?
Trimite-ne definitia ta:


Numele tau:
Email-ul tau:
Telefon:
Galerii Foto Ordoreanu
vezi toate galeriile »  
Cele mai citite
ZONE IMOBILIARE
 
 
 
 
 
 

Apartamente Berceni

Apartamente Oltenitei

Apartamente Titan

Apartamente sector 4, Berceni

Apartamente noi de vanzare

Instalatori Pitesti

Reparatii masini de spalat vase Bucuresti

Reparatii masini de spalat rufe Bucuresti

Reparatii aer conditionat LG Bucuresti

Reparatii aer conditionat Bucuresti - Ilfov