Mai mult decat imobiliare!
Zona:

Ţegheş

Descriere Geografică Şi Acces

Satul Ţegheş se află la Vest de Bucureşti şi face parte din cadrul comunei Domneşti unde se află dealftel şi administraţia întregii comune.

Se învecinează la nord, nord-est cu Domneşti, la sud cu râul Argeş, iar la est şi vest este înconjurat de aproximativ 400 de hectare de pădure.

Aici se poate ajunge din Bucureşti  pe strada Prelungire Ghencea, apoi traversând comuna Domneşti; prin cartierul Militari de la ieşirea pe autostrada Bucureşti-Piteşti , prin satul Ciorogârla ; sau prin şoseaua Alexandriei, Clinceni, Domneşti. Pe calea ferata pe ruta Bucureşti-Craiova.

Oricum, ca şi mijloace de transport în comun sunt atat autobuze cât si maxi taxi care fac legătura cu Bucureştiul foarte facilă, iar ca timp nu se depasesc zece, cinsprezece minute pană în cartierul Drumul Taberei, sau treizeci - patruzeci de minute pană la magazinul „Unirea" de exemplu.

Economia 

Ocupaţia de bază de pană acum a populaţiei acestei aşezări a fost in principal agricultura şi creşterea vitelor.

O mica parte însa, lucrau in construcţii atat ca zilieri , între campaniile agricole, cât şi permanent, aceste meserii facand parte din bogata tradiţie de buni constructori a celor din zona de vest a Bucureştiului ( vezi Bolintin de exemplu).

Populaţia 

Daca pâna acum caţiva ani populaţia era formata preponderent din agricultorii stabiliţi aici de generaţii (câteva sute de oameni ), acum a devenit foarte pestriţă şi variată datorită bucureştenilor deja mutaţi in zona sau proprietari de terenuri in vederea construcţiei de case.

Astfel, acum gasim aici medici, procurori, ingineri  sau afacerişti care au dorit sa scape de stresul capitalei preferand acest „colţ de rai ".

Afaceri Imobiliare 

Această zonă nu are industrie, dar are o suprafaţă foarte mare de pădure .

Este foarte aproape de Bucureşti iar preţurile terenurilor sunt foarte accesibile.

Aerul este foarte curat, poluarea inexistentă, iar posibilitaţile de relaxare inepuizabile: de la vânatoare pana la shooping ( aproximativ zece minute pană la platformele comerciale Militari-Carrefour, Bricostore, Metro, Praktiker, Centru Comercial Militari, Outlet, Kika , Mobexpert, Domo, Hornnbach, etc... ). 

Şoseaua pana aici este asfaltată, curentul electric şi gazele sunt aduse de către primaria Domneşti permanent pana la ultimile construcţii .

Se crează drumuri pietruite urmând a fi asfaltate după încheierea construcţiilor pe fiecare tronson în parte, iar terenurile in marea lor majoritate au fost trecute de către primarie in intravilanul comunei Domneşti.

Din toate acestea nu putem deduce decat un singur lucru şi anume ca această zona prezinta avantaje pentru investiţii imobiliare, sau pentru construcţia unei locuinţe personale.

 


Sectiune sustinuta de : General Service 2000,
Taguri: ilfov, zona, Ţegheş
  Mai ai completari ?
Trimite-ne definitia ta:


Numele tau:
Email-ul tau:
Telefon:
Galerii Foto Ţegheş
vezi toate galeriile »  
Cele mai citite
ZONE IMOBILIARE
 
 
 
 
 
 

Apartamente Berceni

Apartamente Oltenitei

Apartamente Titan

Apartamente sector 4, Berceni

Apartamente noi de vanzare

Instalatori Pitesti

Reparatii masini de spalat vase Bucuresti

Reparatii masini de spalat rufe Bucuresti

Reparatii aer conditionat LG Bucuresti

Reparatii aer conditionat Bucuresti - Ilfov