Mai mult decat imobiliare!
Oras:

Popeşti - Leordeni


LOCALIZARE

Intrate Popesti - DN4Oraşul Popeşti-Leordeni, din judeţul Ilfov, este situat în imediata apropiere a Capitalei, în partea de sud-est, pe Şoseaua Olteniţei (DN 4).

La ieşirea din localitate, şoseaua este mărginită pe partea stângă, de o pădure întinsă, având statutul de rezervaţie cinegetică. În partea de sud a acestei aşezări izvorăsc câteva mici cursuri de apă, dintre care mai cunoscut este râul Câlnău.

ISTORIC

Vatra istorică a localităţii se află pe malul drept al Dâmboviţei. Se pare că zona a fost locuită încă din  paleoliticul mijlociu. Totuşi, prima atestare documentară datează din anul 1532. Cronicile povestesc, în prima jumătate a veacului al XVI-lea despre satul Popeşti, din vecinătatea Bucureştilor; este arătat ca fiind "de jos de Bucureşti". Aici, în Popeşti-Romani (la nord de şoseaua Olteniţei) s-a înecat în anul 1532, în râul Dâmboviţa, Vlad Vodă, fiind fugărit de tâlhari.

ADMINISTRAŢIE ŞI ECONOMIE

Primaria PopestiLocalitatea Popeşti-Leordeni, care a devenit oraş în 2004, este formată din trei sate: Popeşti-Conduratu sau Pavlicheni, Popeşti-Romani şi Leordeni. Oraşul are suprafaţa totală de 5.300 hectare şi o populaţie de peste 15.000 de locuitori, care au la dispoziţie şapte grădiniţe şi patru şcoli.

Datorită vecinătăţii cu municipiul Bucureşti, oraşul Popeşti-Leordeni s-a dezvoltat rapid. Acum, acolo există numeroşi agenţi economici care contribuie la bunăstarea localităţii. Cele mai cunoscute firme din Popeşti-Leordeni sunt Star Foods (producţie şi distribuţie produse alimentare), Secom (construcţii şi confecţii metalice), Helmatex (producţie textile).

NOU: Cel mai nou notariat din Popesti Leordeni, SPN Excelsis, s-a deschis pe Șoseaua Olteniței nr. 60, etaj 3

PROIECTE IMOBILIARE ÎN ZONĂ

În aceste condiţii, apariţia dezvoltatorilor imobiliari nu a fost decât o chestiune de timp. Primele cartiere rezidenţiale au apărut deja (Allegria Residence, de exemplu), iar constructorii nu par să se oprească prea curând. Gasim in Popesti Leordeni atat proiecte imobiliare ce contin apartamente noi cat si vile.

Principalele ansambluri rezidentiale din Popesti Leordeni, sunt:

1. Lucky Residence
2. Family Residence Berceni
3. Lotus Residence
4. Astrelor Residence
5. Amurgului Residence
6. Brown Residence
7. Studio Plus Residence
8. Blue Flower Residence
9. Gama Residence
10. Metropolitan Residence
11. Oltenitei residence
12. Apollo Residence
13. Corvaris Residence
14. Anna Residence
15. Venus Residence
16. Sabina Residence
17. Issa Residence
18. Sud Park Residence
19. Viilor Residence
20. Oltenitei 24
21. Agnes Residence
22. Conduratu Residence

Esti interesat de un instalator in Pitesti? Contacteaza echipa InstalatoriPitesti.ro pentru servicii de calitate la cele mai bune preturi.

  Mai ai completari ?
Trimite-ne definitia ta:


Numele tau:
Email-ul tau:
Telefon:
Galerii Foto Popeşti -..
vezi toate galeriile »  
Cele mai citite
ZONE IMOBILIARE
 
 
 
 
 
 

Apartamente Berceni

Apartamente Oltenitei

Apartamente Titan

Apartamente sector 4, Berceni

Apartamente noi de vanzare

Instalatori Pitesti

Reparatii masini de spalat vase Bucuresti

Reparatii masini de spalat rufe Bucuresti

Reparatii aer conditionat LG Bucuresti

Reparatii aer conditionat Bucuresti - Ilfov